fbpx

De câte ori ți-a trecut acest gând prin minte?

Și acum că ai recitit titlul ți-ai reamintit, poate, câte lucruri ai fi dorit să faci și ai crezut că e prea târziu.

Ne lăsăm pradă lui ,,nu pot”, ,,a trecut timpul” și ne gândim adesea ,,este prea târziu pentru mine”.

Suntem bombardați în fiecare zi cu informații care ne schimbă percepțiile. Doar pentru că unii nu au suficientă tărie de caracter să își îndeplinească visele, nu înseamnă că tu nu poți.

Zilele trecute vorbeam cu o mămică despre progresele fiului ei la cursul de pian și ne povestea, cu tristețe în glas, că visul ei cel mai mare a fost să devină pianistă.

Pentru că părinții ei nu și-au permis să o ducă la cursuri, a renunțat la acest vis și a mers pe alt drum, dar se bucură că muzica face parte din viața fiului ei. Prin el, ea poate să retrăiască momentele acelea din copilărie când era liberă să descopere muzica.

,,Este prea târziu pentru mine, nu-i așa? Visul meu de a deveni pianistă este dificil de atins acum.”

Nimic mai greșit! Cine a spus că dacă ai fost ocupat să îți clădești un viitor stabil, ai studiat alte arii de interes, ai crescut copii frumoși și ți-ai dedicat timpul familiei tale nu poți alege să faci ceva și pentru sufletul tău? Acum este momentul.

Vrei să știi cât de mulți oameni ne-au trecut pragul timizi, jenați și temători? Foarte mulți; cu vârste cuprinse între 40 și 60 de ani. Suntem fericiți că ne-au ales și, mai ales, că și-au dat o șansă. Aș trece aici lista întreagă de emoții și stări pe care le-au experimentat acești oameni în Comunitatea noastră, dar nu mi-ar ajunge spațiul.

Concluzia finală este că NU este niciodată prea târziu pentru nimeni! Timpul nu ne iartă, așa-i, dar noi trebuie să fim conștienți că avem o singură șansă, o singură viață pe care trebuie să o trăim cât mai împliniți… sufletește!:)

Ce ai de pierdut?

Vino în Comunitatea Sonore We!