fbpx

Echipa Sonore We

Profesorii Sonore We au în comun pasiunea pentru muzică. 

Emoție

Magie

Provocare

Oameni

Suntem oameni tineri, răbdători, plini de energie și voie bună, gata să dăm totul pentru cursanții noștri. Știm că doar cu perseverență se poate ajunge la performanță, așa că ne dedicăm întru totul crezului nostru.

Povestea noastră este despre a ajuta oamenii să evadeze măcar pentru o oră din agitația vieții de zi cu zi. Povestea noastră este despre bucurie, curaj și libertatea de a fi tu însuți.

Teodora

Teodora

Absolventă a Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti”, Teodora a primit o bursă completă la Trinity College of Music, Londra, unde și-a început și activitatea de predare. A susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. Teodora a participat la numeroase masterclassuri și cursuri de perfecționare. Ea a câștigat premii la concursuri naționale și internationale și a participat la masterclass-uri cu profesori de renume, atât la pian, cât și la muzică de cameră și canto. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Muzeul ”Notarra”, Casa ”George Enescu”, Filarmonica din Satu Mare, Brașov etc., precum și în Marea Britanie, Germania și Franța.

Alexandra

Alexandra

Am început studiul pianului în urmă cu mai bine de 13 ani. În același timp, am studiat canto cu profesori de specialitate. Apoi, drumul meu s-a intersectat cu cel al Corului Meloritm, descoperind activitatea corală unde m-am regăsit complet. De mai bine de 12 ani sunt parte a echipei Meloritm, iar de 3 ani colaborez și cu Cor cu Dor. Am călătorit cu cele două coruri în țări precum Portugalia, Rusia, Italia sau China, fiind invitați să cântăm la numeroase evenimente sau în cadrul concertelor susținute de Corul Național de Cameră ,,Madrigal-Marin Constantin”. Așa am descoperit și pasiunea pentru dirijat, meserie pe care am început să o îndrăgesc și să o aprofundez. Pentru mine, o zi de școală se termină la 7-8 seara, dar la final plec bucuroasă pentru că cei cu care am lucrat în ziua respectivă au plecat acasă motivați și dornici să meargă până la capăt pentru visul lor.

Bogdan

Bogdan

Muzica ne urmărește pretutindeni, acasă, pe stradă, la magazin, atunci cand ești trist sau singur, muzica este mereu alături de noi și ne face mai fericiți. Fără muzică lumea nu ar avea culori și din acest motiv noi, muzicienii, ne putem numi pictori în sunete. Am descoperit pasiunea pentru muzică la vârsta de 10 ani, de când am pus mâna prima oară pe chitară, iar la 12 ani mi-am descoperit și pasiunea pentru cântat. Această pasiune m-a purtat prin numeroase concursuri și festivaluri naționale, cea mai notabilă fiind apariția în galele live ale Vocii României. Am avut ocazia să lucrez cu numeroase personalități precum Loredana Groza, Tudor Chirilă, Mary Hammond și mulți alții. Sunt nerăbdător si foarte încântat să împartășesc cunoștințele mele despre cel mai frumos instrument muzical, vocea

 
Claudiu

Claudiu

Cântatul la chitară este un stil de viață, nu doar o artă pe care o înveți. Punând tot timpul plăcerea de a cânta mai presus de ideologii simpliste, o să te ajut să descoperi cel mai ușor, distractiv și eficient mod de a cânta la chitară și la ukulele. Studiez chitara de 15 ani, iar ukulele de 6 ani. Laureat a peste 30 de concursuri naționale și internaționale, pot spune cu siguranță că ambele variante sunt o alegere perfectă pentru un viitor artist. Vom studia și vom trece printr-o varietate de stiluri, de la rock până la muzică clasică, de la flamenco până la jazz. Vom afla împreună care este stilul perfect pentru tine. Metoda mea a dat roade pentru zeci de elevi, obținând premii și cântând pe scene mari. Te aștept să scriem împreună o poveste demnă de un mare artist.

Ana-Maria

Ana-Maria

Am venit la Sonore We pentru că îmi doresc ca cei peste 12 ani de experiență în muzică pe care i-am acumulat ca elevă a Colegiului Național de Arte ,,Dinu Lipatti” din București și studentă la Conservator, să fie manualul interactiv și explicativ al cursanților mei. Mă ghidez după ideea că orice pasiune trebuie fructificată și că orice om, dacă are îndrumarea potrivită, poate să se dezvolte armonios, prin cursuri de muzică. Sunt mândră de toți copiii și tinerii cu care am lucrat și care au reușit să obțină premii la concursurile de specialitate. Sunt mândră și de aceia care merg pe acest drum pentru că își doresc ca muzica să facă parte din viața lor. Sunt pregătită să te ajut să descoperi minunata lume a muzicii, sa evoluezi și să te bucuri de fiecare moment în care te reconectezi la interiorul tău.

Filip

Filip

Am început să studieze pianul de la vârsta de 7 ani, sub îndrumarea profesorilor din cadrul Colegiului Național de Muzică ,,George Enescu”. Cu fiecare an care a trecut, fiind înscris în Fundația Culturală ,,Remember Enescu” și participând la diverse recitaluri, concursuri naționale și olimpiade de profil, pasiunea mea pentru muzică a crescut. Am avut onoarea să lucrez cu profesori de renume precum Theodora Adriana Lungu sau Viniciu Moroianu, iar în urma studiilor de la Universitatea Națională de Muzică am reușit să îmi perfecționez tehnica pianistică și să-mi îmbogățesc cunoștințele teoretice legate de muzică. Plăcerea predatului am descoperit-o în liceu, când, adesea, îi ajutam pe cei mici să se perfecționeze. Și astăzi îndemn orice copil, dar și adult, să intre cu încredere în lumea muzicii și să cunoască plăcerea de a cânta./p>

Irina

Irina

Despre muzică, aș spune ca este a doua mea natură. Poate chiar prima dacă ma gandesc ca primul lucru pe care îl facem la naștere este să tragem aer în piept și să ne anunțăm existența în lume prin sunete. Aventura mea muzicală a început la 8 ani, cu vioara, și a continuat, de la 9 ani, la Corul de Copii Radio. Următorii 20 de ani i-am petrecut pe scenă, în săli de repetiție și turnee. Corului de Copii Radio i-a urmat Corul Sound. Cu ambele ansambluri am participat la numeroase competiții și festivaluri internaționale, schimburi de experiență și masterclass-uri de interpretare. În prezent sunt studentă la Universitatea de Muzică din București, secția Pedagogie Muzicală. Pe lângă muzică, sunt pasionată de educație și susținerea celor din jur în dezvoltare. Trainer acreditat, cu o pasiune pentru introspecție, empatie și educație prin blândețe, de-a lungul timpului am susținut peste 4000 de oameni de toate vârstele în procesele lor de dezvoltare (personală sau profesională.
In love and beauty, Irina

Lorena

Lorena

La momentul actual, studentă la Universitatea Națională de Muzică din București, la Secția Compoziție-Jazz, Lorena și-a descoperit pasiunea pentru muzică la o vârstă fragedă. Următorul pas firesc a fost să își înființeze o trupă de pop-rock, un vis mult așteptat, trupă cu care a activat timp de 5 ani în orașul ei natal. Nu a fost nevoie de mai mult ca să realizeze că acesta este drumul ei. Dorința de a lucra cu oameni și de a împărtăși cunoștințele sale cu cei care sunt la început de drum s-a amplificat odată cu începerea cursurilor psiho-pedagogice în cadrul facultății.
Lorena este un om creativ și pozitiv, deschisă la noi provocări și pregătită să își îndrume cursanții pe drumul muzicii!

Antonio

Antonio

Cu o mama pianista si un tata tenor, era inevitabil ca in timp sa pasesc tot pe calea muzicii. La 13 ani am pus prima data mana pe chitara si de atunci am ramas indragostit de acest instrument. Primele concerte au fost alaturi de parintii mei la celebra Locanta Jaristea din Bucuresti, unde am avut ocazia sa cunosc artisti cu vechime si experienta, insa ca orice adolescent mi-am dorit sa urmez propriul drum muzical cee a ce a dus la prima mea colaborare, cu Nicole Cherry.
De aici au urmat colaborari cu artisti importanti ca Adrian Sina, Andreea Balan, Loredana, Amna sau Ruby fiind cunoscut in industria muzicala ca “Tony cu Chitara”.In prezent sunt chitarist in trupa lui Jo si am propriul proiect muzical “Rogue” axat pe productia de muzica tehno.
Pasiunea pentru predare am descoperit-o inca din adolescenta cand am inceput sa predau lectii individuale de chitara si am invatat sa adaptez tehnicile si piesele studiate in functie de capacitatile si ritmul fiecarui cursant. Pentru mine muzica este mai mult decat o profesie, este un stil de viata pe care ma bucur sa il impartasesc cu tine.

Nicoleta

Nicoleta

Pasionată de muzică de la vârsta de 6 ani, am început studiul viorii și al pianului concomitent. Sunt absolventă a Colegiului Național de arte “Dinu Lipatti”, a ciclului de master al Universității Naționale de Muzică din București, specializarea vioară și a modulului pedagogic prin care am competența de a preda elevilor de toate vârstele.
Am susținut concerte atât în România cât și străinătate împreună cu cvartetul de coarde “Muse Quartet”.
Am înregistrat piese cu artiști de renume precum Smiley, Andra, The Motans, VUNK și Alexandra Ușurelu.
În prezent, sunt membră a Orchestrei Române de Tineret cu care am susținut concerte în diverse săli de concerte din țară și străinătate precum: Ateneul Român, Opera Română București, Sala Radio, Konzerthouse Berlin, Elbphilarmonie Hamburg, Musikverein Viena, Bozar Bruxelles, Național Library of China, State Theatre New Jersey, Jazz at Lincoln Center New York.
Te aștept în echipa mea să descoperim împreună tainele viorii și pianului.

Larisa

Larisa

Muzica a existat înainte de conștientizarea umană. Eu am avut un vag instinct asupra ei, pe la vârsta de 4 ani, când am început lecțiile de balet. Ulterior, am ales, la vârsta de 7 ani, să încep drumul concret asupra descoperirii acesteia, la Liceul de Muzică „Tudor Ciortea” din Brașov, unde am studiat pianul; căci din balet, mi-a placut mai mult muzica pe care dansam. De atunci, nu am mai scăpat. Cred că toate artele sunt conectate prin muzică și, mai ales ea, este un limbaj universal. Darul pedagogiei și al răbdării, l-am moștenit de la părinții mei, profesori fiind. Lucrez ca profesor de 12  ani. Cea mai mare satisfacție pe care o am, este atunci când văd progresul elevilor mei, și încep și eu să învăț de la ei. Atunci când îmi oferă ei lecții, tot ce fac, capătă mai mult sens. Te aștept să descoperim sensuri în care te poți manifesta prin unul dintre cele mai frumoase mijloace – pianul.

Cosmin

Cosmin

Studiez chitara de la 10 ani și muzica este pasiunea mea. Am colaborat cu artiști precum Amna, Alexia, Yuka, iar în prezent sunt chitarist în trupa mea, NvM si avem doua piese lansate produse de mine.
Vino în echipa mea și vei descoperi plăcerea de a canta, iar eu te voi ajuta în călătoria ta. Te voi invata tot ce trebuie sa stii despre chitara și vom aborda toate stilurile muzicale pana îl vei descoperi pe cel care te face sa vibrezi. Te aștept sa scriem împreună o poveste de neuitat; povestea unui artist.

Emoție

Misiunea Școlii de Muzică Sonore We este aceea de a îi ajuta pe cursanți să înțeleagă și să simtă muzica. Aplicând metodele de predare potrivite putem să transformăm talentul cursantului într-un element făuritor de emoții, de cea mai înaltă intensitate. Muzica înseamnă emoție, deconectare, încântare, armonie, libertate.

Magie

Muzica este magie; ea ne oferă o stare de bine, facilitează exprimarea emoțiilor, modelează starea de spirit, sporește creativitatea și productivitatea. Alchimia Sonore We are la baza transformarea imaginației în muzică. Noi credem că fiecare om poate da voce sentimentelor sale prin muzică. Aici vei descoperi magia din tine.

Provocare

Sonore We oferă o experiență artistică completă pentru toate vârstele. În momentul în care ai ales Sonore We, ai ales sa faci parte dintr-o comunitate unită de artiști care te va dezvolta și provoca muzical, la fiecare întâlnire. Sonore We rezolvă teama muzicianului începător și îl ține departe de preconcepții ca ”nu am talent”, ”nu am voce”, ”sunt prea batrân”, ”sunt prea tânăr”, ”nu este de mine”.

Oameni

Profesorii noștri sunt oameni tineri, plini de energie, cu experiență și studii aprofundate, care sunt pasionați de ceea ce fac și te vor îndruma pas cu pas pe drumul evoluției tale muzicale. La Sonore We vei descoperi tainele muzicii într-o atmosferă prietenoasă, vei învăța să lucrezi în echipă și să ai curajul să te afirmi.

Fă primul pas spre muzică

Școala de Muzica Sonore We se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.

Descoperă Pachetele!