fbpx

Fă cunoștință cu Sonore We

Îți oferim cursuri de muzică personalizate, evenimente memorabile și un concurs de proporții.

Inovație

Profesionalism

z

Energie

Misiunea și Viziunea Noastră

Încă din copilărie, am fost curioasă ce anume au în comun toți artiștii și cum au ajuns să fie apreciați la nivel global. Am studiat evoluția artistică a multor muzicieni, de la Bach și Mozart, până la Herbie Hancock și Alicia Keys și, pe parcursul anilor, am înțeles că ingredientul succesului lor a fost pasiunea pentru muzică.

De aceea, am creat un concept muzical cu ajutorul căruia fiecare om care își dorește să se afirme prin muzică va primi o experiență personalizată completă în Comunitatea Artistică “Sonore We”.  –  Teodora Cotruță, Fondator Sonore We

Cursuri pentru Muzicieni de toate vârstele

La Sonore vei învăța să cânți chiar dacă nu ai pregătire muzicală. Noi vom fi alaturi de tine la fiecare pas și te vom ajuta să te exprimi prin muzică.

N

Creativitate

N

Profesionalism

N

Performanță

Școală, Evenimente și Concursuri pentru muzicieni

Sonore este o comunitate de muzicieni din România, care oferă cursuri de muzică în cadrul “Sonore School”, aflată în inima Bucureștiului, posibilitatea de a evolua participând la Concursul Național de Interpretare Muzicală  “Sonore Music Contest” și care organizează evenimente muzicale lunare.

Te așteptăm în familia noastră!

 

Provocare

Sonore oferă o experiență artistică completă pentru toate vârstele. În momentul în care ai ales Sonore, ai ales sa faci parte dintr-o comunitate unită de artiști care te va dezvolta și provoca muzical, la fiecare întâlnire. Sonore rezolvă teama muzicianului începător și îl ține departe de preconcepții ca ”nu am talent”, ”nu am voce”, ”sunt prea batrân”, ”sunt prea tânăr”, ”nu este de mine”.

Oameni

Profesorii noștri sunt oameni tineri, plini de energie, cu experiență și studii aprofundate, care sunt pasionați de ceea ce fac și te vor îndruma pas cu pas pe drumul evoluției tale muzicale. La Sonore vei descoperi tainele muzicii într-o atmosferă prietenoasă, vei învăța să lucrezi în echipă și să ai curajul să te afirmi.

Emoție

Misiunea Școlii de Muzică Sonore este aceea de a îi ajuta pe cursanți să înțeleagă și să simtă muzica. Aplicând metodele de predare potrivite putem să transformăm talentul cursantului într-un element făuritor de emoții, de cea mai înaltă intensitate. Muzica înseamnă emoție, deconectare, încântare, armonie, libertate.

Magie

Muzica este magie; ea ne oferă o stare de bine, facilitează exprimarea emoțiilor, modelează starea de spirit, sporește creativitatea și productivitatea. Alchimia Sonore are la baza transformarea imaginației în muzică. Noi credem că fiecare om poate da voce sentimentelor sale prin muzică. Aici vei descoperi magia din tine.

Parteneri Media

Cor

Aplicând metodele de predare potrivite putem să transformăm talentul cursantului într-un element făuritor de emoții, de cea mai înaltă intensitate.

Canto

Cursurile de canto sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

Chitară

Vârsta minimă recomandată pentru cursuri de chitară clasică este de 6 ani. Dexteritatea și abilitățile motorii fine vor avea numai de câștigat.

Pian

Cursul de pian este despre postura corectă, poziția corectă a degetelor și ritm, este despre note, sunete și fragmente muzicale.

În Comunitatea Sonore ești pe mâini bune!

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cursuri de muzică de cea mai bună calitate.

Vezi Evenimentele noastre!