fbpx
Dacă ești activ pe rețelele de socializare sigur ai observat că, în această perioadă în care suntem nevoiți să #stamacasa, majoritatea artiștilor (ai noștri sau internaționali) au intrat Live pe Instagram sau Facebook, pentru a oferi fanilor momente muzicale inedite.
Dacă ai rămas fără idei și nu știi la ce talk show-uri să te mai uiți, ce interviuri să mai urmărești pe YouTube sau pur și simplu ești într-o pauză de studiu și vrei să vizionezi ceva interesant, dar nu știi ce, am adunat pentru tine câteva Live-uri realizate de cei mai apreciați artiști internaționali.

Chris Martin și lecțiile despre muzică

Chris Martin, vocalistul trupei de rock alternativ Coldplay, vă invită la o lecție de muzică interesantă în care, printre altele, ne povestește parcursul piesei ,,My Way” interpretată de Frank Sinatra, de la melodia originală intitulată ,,Comme d’Habitude”, piesă compusă de Gilles Thibault, J. Claude Francois și Jacques Revaux în 1967, la hit-ul care a devenit apoi.
Video-ul poate fi urmărit aici:

John Legend și Chrissy Teigen improvizează pe tema principală a serialului The Office

O activitate de familie demnă de urmat. John Legend și soția sa Chrissy Teigen improvizează versuri pe tema principală a serialului The Office și împărtășesc momentele lor favorite din show.
Video-ul poate fi urmărit aici:

Ryan Tedder, solistul trupei One Republic, și interpretările sale inspiraționale

Solistul trupei One Republic a compus muzică pentru unii dintre cei mai cunoscuți artiști ai lumii printre care Adele și Taylor Swift. Și pentru că, de curând, a făcut parte din echipa de producție a albumului recent Jonas Brothers, a dedicat o parte din live-ul său piesei ,,Sucker”. Mai mult decât atât, Ryan interpretează pentru fanii săi și piesa ,,Halo” a artistei Beyonce, la care a lucrat împreună cu aceasta și care l-a plasat în rândul celor mai apreciați compozitori.
Video-ul poate fi urmărit aici:

Shawn Mendes și Camilla Cabello își încântă fanii cu interpretările pieselor lor dintr-un cadru de poveste

Sunt printre cei mai iubiți artiști ai momentului. Shawn Mendes și Camilla Cabello le-au oferit fanilor momente muzicale deosebite, cei doi interpretând împreună unele din cele mai iubite piese din repertoriul lor printre care ,,Havana” sau ,,Senorita”.
Video-ul poate fi urmărit aici:

Miley Cyrus și Demi Lovato – reconectare pe Instagram

Deși nu au interpretat nicio piesă împreună, Miley Cyrus și Demi Lovato, două dintre cele mai iubite artiste Disney, s-au reîntâlnit pe rețelele sociale și au discutat despre insecuritățile și greutățile pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului.
Video-ul poate fi urmărit aici: