fbpx
Dacă urmezi cursuri de muzică sau ți-ai îndrumat copiii în această direcție, te felicit! Muzica este una dintre cele mai benefice activități de dezvoltare personală, de creștere a încrederii în sine și de dezvoltare a memoriei. Beneficiile unei educații muzicale sunt nenumărate și demonstrate de oameni de știință din toată lumea. Dacă deja ești în procesul de a învăța un instrument muzical sigur îmi dai dreptate, pentru că oricât de dificil ar fi momentul în care te afli, muzica te scapă de rutină. Iar dacă ești un om fericit (ceea ce ne dorim pentru tine) muzica nu face decât să îți amplifice această bucurie!

Lecții de muzică one-on-one vs. Lecții de muzică one-on-one…. în ONLINE

Încă din vremurile în care cunoștințele despre muzică au început să fie împărtășite de oameni unii altora, istoria ne-a demonstrat că cea mai bună cale prin care poți deveni excepțional este atunci când altcineva (deja avansat în domeniul în care vrei să te perfecționezi – în cazul nostru, muzica) îți arată ce și cum. Învățăm prin imitație, ceea ce înseamnă că posibilitatea de a urma cursuri muzicale cu un profesor care să te urmărească pas cu pas, care să îți corecteze postura, care să știe când să spună STOP pentru că nu ai pus digitația corectă este NE-PRE-ȚU-I-TĂ. Lecțiile de muzică supravegheate de un profesor se bucură întotdeauna de feedback-uri pozitive pentru că experiența cursantului este mult mai intensă. Profesorul înțelege personalitatea și atitudinea cursantului față de muzică și îi oferă, în timp real, sfaturile potrivite.

Când internetul și-a făcut apariția în existența noastră, lumea muzicală s-a schimbat radical. CD-urile au început să piardă teren în fața aplicațiilor de descărcat muzică MP3, iar muzica a început să fie mai ușor și mai rapid de compus din propria casă. Un singur lucru a rămas neatins de internet: necesitatea oamenilor de a învăța muzică predată în timp real de altcineva. Nimic nu putea fi mai eficient de atât.

Desigur, au apărut, în timp, o mulțime de cursuri de muzică online, pre-înregistrate, pe care, cu puțină răbdare și istețime, le poți desluși și poți învăța să cânți la un instrument. Însă, cum știi dacă este corect ceea ce faci? Poți relua videoclipul de nenumărate ori, însă parcă simți că ceva nu este în regulă și ai mai multe întrebări cu privire la cursul ales. În acest caz, ce faci?

Spre deosebire de cursurile de muzică pre-înregistrate, cursurile susține LIVE în online de profesori avizați sunt o variantă mai potrivită pentru cei începători și chiar și pentru aceia care își doresc să aprofundeze muzica. Ai la dispoziția ta un om care te aude, care te ascultă, care este acolo pentru tine să te îndrume, care îți poate arăta cum să procedezi și care te poate corecta ori de câte ori este nevoie. El nu trece cu vederea o dificultate pe care o ai, el este acolo să găsească soluții cu tine și pentru tine. El este acolo conștient, gata să îți răspundă la orice întrebare. De ce preferăm cursurile în online LIVE? Pentru că primești în timp real îndrumarea de care ai nevoie, sfaturile după care tânjești și, desigur, sprijin moral!

Încercarea moarte n-are! Take the ONLINE course!

Așadar, fie că vorbim de lecții de muzică individuale face-to-face sau de cele individuale ONLINE desfășurate, desigur, în timp real, noi te încurajăm să încerci oricare din aceste variante. Nu pune pauză evoluției tale muzicale doar pentru că două săptămâni ești plecat din țară sau sănătatea îți joacă feste și ești nevoit să stai acasă; iar dacă ai căutat pe internet și ai găsit o super comunitate de artiști, însă nu au sediul în orașul în care locuiești, varianta cursurilor ONLINE este cea mai potrivit ă pentru tine.

Cursurile online de muzică sunt cea mai bună modalitate, în vremuri grele, pentru ca tu să îți continui educația muzicală. Te așteptăm și pe tine în mediul virtual unde pas cu pas te vom îndruma în drumul către evoluție. Alege oricare din cursurile de pian, canto, chitară clasică, chitară electrică și ukulele și hai să ne auzim pe Skype, Facetime sau Whatsapp video. Muzică este cea care ne este alături în orice situație.