fbpx

Cursuri Online de Muzică

Devino artist cu Sonore.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Cursuri online de Canto

Cursurile online de canto sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului și se adresează atât copiilor, cât și adulților.

Cursuri online de Chitară

Cursurile online de chitară te vor ajuta să înveți despre postura și poziția degetelor, despre ritm, acorduri muzicale, note, sunete și fragmente muzicale.

Cursuri online de Pian

Cursurile online de pian se adresează atât copiilor cât și adulților. Acestea sunt individuale și personalizate în funcție de nivelul cursantului.

Cursuri online de Ukulele

Cursul online de ukulele este individual și dezvăluie noțiunile elementare despre armonie într-o manieră extrem de accesibilă.

Cursuri online de vioară

Cursul online de vioară te învață cum să cânți la unul dintre cele mai frumoase instrumente muzicale. Te vom ajuta să înțelegi vioara în toate formele ei.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cele mai bune cursuri online de muzică.