fbpx

Cursuri de Vioară

Devino artist cu Sonore.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Ședințe personalizate

Fiecare lecție de vioară se desfășoară individual, între profesor și elev, și este personalizată în funcție de nivelul cursantului (adult sau copil).

Tehnică instrumentală

La cursurile de vioară vei beneficia de o pregătire atentă din partea profesorului tău care te va introduce în tainele acestui instrument, vei învăța tot ce ține despre citirea notelor muzicale de pe partituri, despre postura corectă, despre acordajul viorii, iar în cel mai scurt timp te vei simți pregătit pentru a interpreta, fără niciun pic de ajutor, piesele favorite.

Vârsta recomandată

Vârsta minimă recomandată pentru a începe cursuri de vioară este de 5 ani. Dacă cel mic îi are proaspăt împliniți (sau ești chiar tu cel care vrea să învețe), e momentul potrivit să ne cunoaștem.

Repertoriu

Preferințele tale muzicale sunt lege pentru noi. Așadar, fii convins că îți vom recomanda un repertoriu adecvat prin intermediul căruia vei putea evolua. Vom aborda, împreună, un repertoriu complex, de la clasic la modern.

Rafinarea interpretării

Fie că ești începător sau cunoscător al instrumentului, dar vrei să te perfecționezi, noi îți suntem alături. Prin exercițiile și studiile pe care le vei primi de la noi vei descoperi că interpretarea pieselor tale capătă o altă nuanță, iar încrederea în abilitățile și talentul tău vor deveni mai puternice.

Durata cursului de vioară

Fiecare lecție de vioară se desfășoară în intervalele orare stabilite de comun acord între profesor și cursant și durează 50 de minute. Detalii suplimentare vă pot fi oferite la numărul de telefon 0732 704 356.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi lecții și cursuri de vioară de cea mai bună calitate.