fbpx

Cursuri de Educație Muzicală

Devino artist cu Sonore.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Ședințe de grup

Cursuri de educație muzicală desfășuarate în grupuri de 4-6 copii, într-un mod interactiv, cei mici având astfel și șansa de a își face noi prieteni.

Dezvoltarea auzului muzical

Cursul de educație muzicală este despre învățarea prin joc, despre recunoașterea instrumentelor și familiarizarea cu notele muzicale.

Vârsta minimă

Cursurile de educație muzicală sunt concepute special pentru copii cu vârsta cuprinsă între 4 și 7 ani.

Desenarea limbajului muzical

Pentru a ajuta la conturarea unor repere muzicale solide, cursul are și o parte de introducere în muzica clasică (audiție).

Noțiuni de bază

Noțiunile de bază în educația muzicală se deprind cel mai bine prin cântece educative pe tematică, astfel copiii se vor distra și vor învăța în același timp.

Durata ședinței

Ședințele de cursuri de educație muzicală se desfășoară pe parcursul a 45 de minute. Pentru detalii suplimentare, consultați pagina dedicată pachetelor pe care le oferim.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi cursuri de educație muzicală de cea mai bună calitate.