fbpx

Cursuri de Drumming

Descoperă-ți ritmul interior.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Vom împărți același ritm

Drumming-ul în grup ne învață să fim uniți, să respirăm și să ne mișcăm ca unul. Cursurile noastre sunt proiectate să te învețe nu doar să-ți asculți propriul ritm, dar să te sincronizezi armonios cu ceilalți, creând o experiență muzicală colectivă vibrantă.

Vom improviza

Libertatea de a improviza este esența muzicii. Te încurajăm să-ți lași inima să vorbească prin tobe, explorând ritmuri și melodii născute pe moment. Fără partituri rigide, fiecare sesiune este o aventură unde originalitatea ta strălucește.

Ne vom asculta pe noi și pe ceilalți

Te învățăm să fii atent la detaliile subtile din sunetul tău și al colegilor, cultivând o apreciere profundă pentru dinamica de grup și pentru cum fiecare notă contribuie la simfonia mai mare.

Vom explora sunetele

Lumea tobelor este vastă și diversă.Cursurile noastre te invită să explorezi o varietate de instrumente. Fiecare lecție este o ocazie de a descoperi noi texturi sonore și de a-ți lărgi orizonturile muzicale.

Ne vom găsi starea de bine

Drumming-ul este puternic și terapeutic. Prin ritm, nu doar că ne exprimăm, dar ne și eliberăm de stres, găsind o pace interioară profundă. Fiecare bătaie de tobă este un pas mai aproape de echilibrul și bucuria ta interioară.

Aceeași pasiune pentru muzică

Sonore este mai mult decât o școală, este o comunitate. Aici, vei întâlni oameni extraordinari, uniți prin iubirea pentru muzică și ritm. Jam sessions, spectacole și evenimente sociale îți oferă șansa de a împărtăși pasiunea ta cu alții.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi lecții și cursuri de drumming de cea mai bună calitate.