fbpx

Cursuri de Chitară clasică și electrică

Devino artist cu Sonore.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Ședințe personalizate

Lecțiile de chitară se desfășoară individual, între profesor și elev, și sunt personalizate în funcție de nivelul cursantului (fie el adult sau copil) .

Tehnică instrumentală

La cursurile de chitară vei beneficia de o pregătire atentă din partea profesorului tău care te va introduce în tainele acestui instrument, îți va arăta metode de acordaj ale instrumentului, din ce este compus și cum poți interpreta piesele favorite în cel mai scurt timp.

Vârsta recomandată

Vârsta minimă recomandată pentru a începe cursuri de chitară clasică și electrică este de 5 ani. Dacă cel mic îi are proaspăt împliniți (sau ești chiar tu cel care vrea să învețe), e momentul potrivit să ne cunoaștem.

Repertoriu

La Sonore ne pasă de tine și de preferințele tale în materie de muzică. Așadar, fii convins că îți vom recomanda un repertoriu adecvat prin intermediul căruia vei putea evolua.

Rafinarea interpretării

Fie că ești începător sau cunoscător al instrumentului, dar vrei să te perfecționezi, noi îți suntem alături. Prin exercițiile și studiile pe care le vei primi de la noi vei descoperi că interpretarea pieselor tale capătă o altă nuanță, iar încrederea în abilitățile și talentul tău devin mai puternice.

Durata cursului de chitară

Fiecare lecție de chitară se desfășoară în intervalele orare stabilite de comun acord între profesor și cursant și durează 50 de minute. Detalii suplimentare vă pot fi oferite la numărul de telefon 0732 704 356.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi lecții și cursuri de chitară clasică și electrică de cea mai bună calitate.