fbpx

Cursuri de Canto

Devino artist cu Sonore.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Ședințe personalizate

Fiecare lecție de canto se desfășoară individual, între profesor și elev, și este personalizată în funcție de nivelul cursantului (fie el adult sau copil) .

Tehnică vocală

La cursurile de canto vei beneficia de o pregătire tehnică minuțioasă și îți vor fi prezentate o mulțime de noțiuni de bază ce țin de respirație, intonație, frazare, dicție, prezență scenică și mișcare.

Vârsta recomandată

Vârsta minimă recomandată pentru a începe cursuri de canto este de 5 ani. Este momentul ideal pentru o construire pas cu pas a încrederii în sine prin muzică.

Repertoriu

La Sonore ținem cont de preferințele fiecărui cursant în materie de muzică, de abilitățile lui și recomandăm un repertoriu adecvat prin intermediul căruia cursantul va putea să evolueze.

Exerciții vocale

Fiecare ședință de canto va debuta cu o serie de exerciții vocale menite să îmbunătățească tehnica vocală a cursantului și să devină mai puternic în exprimarea sa prin muzică.

Durata ședinței

Fiecare lecție de canto se desfășoară în intervalele orare stabilite de comun acord între profesor și cursant și durează 50 de minute. Detalii vă pot fi oferite apelând la 0732.704.356.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi lecții și cursuri de canto de cea mai bună calitate.