fbpx

Anul acesta, cele două luni însorite de vară (iulie și august) le dedicăm cu bucurie activităților Școlii de Vară ,,Music Summer Camp” by Sonore We.

Este un proiect la care noi, cei din echipa Sonore We, visam, deja, de mai mult timp, iar când ne-am gândit să facem pasul cel mare, hop! a venit pandemia.

Anul acesta n-am dat înapoi de la cea mai mare distracție, ne-am organizat, iar pe 5 iulie am dat startul la Școala de Vară ,,Music Summer Camp” by Sonore We.
Prima săptămână a debutat timid, cu 10 copii talentați, dar dornici să își facă prieteni noi. Cursanții școlii de vară, copii care fac deja parte din Comunitatea Sonore We, dar și alții veniți pentru prima dată, și-au dat mâna și s-au aventurat în cea mai frumoasă experiență muzicală.

Cum s-au simțit zilele acestea? ,,Minunat”, au spus ei. S-au jucat împreună, au socializat, au lucrat în echipe la activitățile dedicate autocunoașterii și dezvoltării creativității, au fost personaje de desene animate, au cântat împreună piese cunoscute la cursurile de Cor, au învățat tehnici de respirație și exerciții pentru dezvoltarea vocii și, mai mult decât atât, fiecare s-a bucurat de prezența celorlalți.

Vorbind cu părinții, am realizat cât de mult le lipsea interacțiunea umană, cât de tare s-au bucurat la aflarea veștii că vor cunoaște alți copii și că vor învăța să se bucure de copilărie din nou. Până la urmă, ne-am dorit ca școala de vară să fie un prilej de readaptare socială post-pandemie pentru cei mici care, la vârsta distracției și a cunoașterii, au fost nevoiți să stea închiși în case câteva luni.

Copilul tău cum se distrează vara aceasta? Noi am pregătit un loc pentru el la ,,Music Summer Camp” by Sonore We. Până pe 27 august oferim, zilnic, o experiență muzicală magică pentru copiii cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani. Mai mult decât atât, oferim o Comunitate de muzicieni, începători sau nu, în care fiecare membru să simtă că aparține și că este apreciat pentru unicitatea sa.

Dacă nu ești decis încă, te invităm să descoperi cele 5 motive pentru care Școala de Vară ,,Music Summer Camp” by Sonore We este locul potrivit pentru copilul tău.