fbpx

Activități de Weekend

În fiecare weekend la Sonore.

Ne conectăm

Experimentăm

Simțim

MINDFULNESS – sâmbăta la 10:00

Descoperim împreună beneficiile respirației corecte, discutăm despre cum funcționează corpul și mintea și îți oferim cele mai bune tehnici pentru gestionarea anxietății și stresului, pentru creșterea încrederii în sine și a productivității, pentru o stare emoțională mai bună.
Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani.
.

GESTIONAREA EMOȚIILOR – sâmbăta la 11:00

Împărtășim cu voi ABC-ul emoțiilor, învățăm să le exprimăm liber și înțelegem, împreună, ce mesaje ascund acestea. Prin teste de personalitate, dar și activități interactive, te ajutăm să afli mai multe despre tine, despre ceea ce te face unic, te ajutăm să relaționezi mai ușor cu cei din jur și explorăm tehnici de comunicare și gestionare a emoțiilor pe care să le poți folosi în viața de zi cu zi.
Cursurile sunt dedicat copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani.

MUSICAL – sâmbăta la 12:00

Dă-i viață personajului tău preferat din cele mai îndrăgite filme Disney! În cadrul fiecărui modul de Musical cu durată de 1 lună, vei avea oportunitatea de a juca rolul personajelor tale favorite din cele mai cunoscute Musical-uri. Cântăm împreună, învățăm replici, formăm echipe grozave și ne facem prieteni rapid și ușor!
Cursurile sunt dedicate copiilor cu vârste cuprinse între 7 – 14 ani.

SERI DE MEDITAȚIE PENTRU ADULȚI – vineri la 19:00

Te ajutăm să trăiești în prezent! În fiecare vineri de la ora 19:00 ne întâlnim pentru a ne relaxa corpul și mintea. Meditația este recunoscută ca fiind o tehnică excelentă de liniștire a minții și a spiritului. Este indicată tuturor celor care își doresc să își îmbunătățească somnul, capacitatea de concentrare și atenție.
Cursurile sunt dedicate tuturor celor cu vârsta minimă împlinită de 18 ani.

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Fă primul pas spre muzică

 

Școala noastră se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță. Doar așa putem oferi lecții și cursuri de cor de cea mai bună calitate.