fbpx

Vara culminează cu concediile mult așteptate, cu plimbările lungi și zilele liniștite petrecute la soare.

Pentru cei mici, însă, lunile de vacanță de vară pot fi, uneori, un șir lung de zile plictisitoare în care, de cele mai multe ori, trebuie să rezolve încă un exercițiu la interminabila temă la matematică.

Vara aceasta, Comunitatea Sonore We vine cu o super idee pentru ca vacanța copilului tău și a prietenilor lui să fie una veselă, creativă, distractivă și educativă.

În mai puțin de o săptămână, dăm startul la cea mai muzicală școală de vară, cu super activități pentru cei mici. Am pregătit workshop-uri de pian, canto, chitară, ukulele, cursuri de songwriting și educație muzicală, Cor și Musical, mișcare scenică, yoga pentru muzicieni și cursuri dedicate autocunoașterii și gestionării emoțiilor pe scenă.
Dacă nu ești convins, noi îți venim în ajutor cu 5 motive pentru care ,,Music Summer Camp” by Sonore We este locul potrivit pentru copilul tău:

1. Științific vorbind, muzica are un impact puternic asupra dezvoltării creierului uman. Nu numai că memoria se îmbunătățește, dar copiii devin mult mai eficienți atunci când sunt nevoiți să învețe să lucreze în echipă. Mai mult decât atât, vor învăța să comunice mai ușor cu cei din jur, vor avea reacții mai rapide și mai eficiente și vor deveni mult mai creativi. Am descoperit, recent, o cercetare realizată de Adrian Hille și Jurgen Schupp legată de efectele pe care muzica le are asupra dezvoltării aptitudinilor umane. Este un articol ușor, rapid de citit dar cu un impact puternic: http://ftp.iza.org/dp7655.pdf

2. Activitățile muzicale și creative de grup reprezintă cea mai potrivită formă de reintegrare socială post-pandemie, prin joaca. Nici nu are rost să elaborăm această idee. Cu toții știm cât de tare ne-a afectat pandemia, cât de mult ne-am îndepărtat de realitate, cât de dificil ne este, acum, să redefinim noua realitate. Pentru cei mici, totul este mult mai greu de suportat. Am discutat, în urmă cu jumătate de an, cu doamna psiholog clinician, Monica Bolocan, despre importanța regândirii activităților noastre în contextul pandemiei. Interviul cu dânsa este savuros și oferă multe sfaturi interesante despe sprijinul pe care îl putem oferi copiilor noștri în această perioadă: https://sonore.ro/2020/11/25/este-extrem-de-important-nu-numai-sa-ne-continuam-pasiunile-sau-hobby-urile-dar-si-sa-incepem-altele-noi-monica-bolocan-psiholog-clinician-ne-a-oferit-un-interviu-despre-scoala-online-s/

3. Ți-am menționat că ,,Music Summer Camp” se va desfășura la sediul Sonore We din centrul Capitalei? Suntem la 2 minute de Ateneul Român, un important centru cultural care stă mărturie pentru cultura bogată și impresionantă a țării noastre. Suntem inspirați zi de zi de acest monument în realizarea și desfășurarea cursurilor noastre și ne bucurăm că putem fi ușor de accesat de către oricine dorește să ne treacă pragul.

4. Avem 240 de ore de muzică concepute în așa fel încât copilul tău să plece acasă cu informații noi și interesante, asimilate prin activități creative și distractive. Am pregătit o super experiență pentru cel mic, într-o comunitate unită și gata să îl ajute la orice pas. Poți consulta programul complet aici: https://sonore.ro/scoala-de-vara/

5. ,,Music Summer Camp” by Sonore We poate fi startul unei cariere de succes. Câți dintre cei mai mari artiști ai timpurilor au știu că muzica va fi drumul lor în viață? De cele mai multe ori, alegem muzica pentru că reprezintă cea mai eficientă modalitate de exprimare a propriilor stări, mai bună chiar și decât limbajul propriu-zis.

Leonard Cohen, de exemplu: după o perioadă în care a încercat să exceleze în literatură, la 33 de ani a lansat primul album, dar succesul l-a cunoscut abia peste 17 ani, odată cu lansarea piesei ,,Hallelujah” (https://www.youtube.com/watch?v=ttEMYvpoR-k).

Este unul dintre muzicienii care și-a găsit vocația târziu în viață, dar care, chiar și așa, a reușit!

Dacă tot ai întrebări și dubii cu privire la ,,Music Summer Camp” by Sonore We îți stăm la dispoziție la numărul de telefon 0732 704 356 pentru detalii și informații suplimentare.

Nu rata ULTIMELE LOCURI disponibile în luna iulie! Rezervă un loc chiar acum pentru copilul tău!