fbpx

Echipa Noastră

Profesorii Sonore au în comun pasiunea pentru muzică. 

Emoție

Magie

Provocare

Oameni

Suntem oameni tineri, răbdători, plini de energie și voie bună, gata să dăm totul pentru cursanții noștri. Știm că doar cu perseverență se poate ajunge la performanță, așa că ne dedicăm întru totul crezului nostru.

Povestea noastră este despre a ajuta oamenii să evadeze măcar pentru o oră din agitația vieții de zi cu zi. Povestea noastră este despre bucurie, curaj și libertatea de a fi tu însuți.

Teodora Cotruță

Teodora Cotruță

Absolventă a Colegiului Național de Arte ”Dinu Lipatti”, Teodora a primit o bursă completă la Trinity College of Music, Londra, unde și-a început și activitatea de predare. A susținut numeroase concerte atât în România, cât și în străinătate. Teodora a participat la numeroase masterclassuri și cursuri de perfecționare. Ea a câștigat premii la concursuri naționale și internationale și a participat la masterclass-uri cu profesori de renume, atât la pian, cât și la muzică de cameră și canto. A susținut concerte și recitaluri la Ateneul Român, Muzeul ”Notarra”, Casa ”George Enescu”, Filarmonica din Satu Mare, Brașov etc., precum și în Marea Britanie, Germania și Franța.

Antonia

Antonia

Atunci când doi oameni își dau seama că pot discuta despre pasiuni comune, parcă deja introducerea nu își mai are rostul. Pentru mine muzica este despre prietenie, iar asta încerc să transmit tuturor elevilor cu care lucrez. Fie că vorbim de lecții de pian sau canto, întotdeauna încercăm toate ideile împreună și ne dăm seama apoi care este cea mai bună variantă. Sunt un om simplu, dar cu ambiții mari. Studiez pianul de mai bine de 21 de ani, timp în care am participat la zeci de concursuri din dorința de evoluție și am susținut doua concerte cu Filarmonica din Ploiești. Conservatorul l-am finalizat la secția Muzicologie, lucrând în paralel la Radio România Muzical și la o agenție de evenimente muzicale. În tot acest timp mi-am perfecționat și tehnica vocală, iar experiența Eurovision din 2019 alături de Ester Peony mi-a dat curajul să evoluez și mai mult. Sunt omul care refuză să se dea bătut și cu care sigur te vei înțelege dacă iubești muzica.

Claudiu

Claudiu

Absolvent al Universității Naționale de Muzică din București, secția Interpretare – Pian, Claudiu este în prezent masterand al aceleiași facultăți. De-a lungul timpului a obținut numeroase premii la concursurile naționale de interpretare și a susținut o serie de recitaluri pe scenele filarmonicilor din țară. Pe langă muzica clasică, acesta cochetează și cu jazz-ul și muzica ușoară. Urmând cursurile modulului psiho-pedagogic și-a descoperit pasiunea de a preda, entuziasmul și dedicarea sa atrăgându-te imediat în mrejele muzicii.

Claudiu Spătaru

Claudiu Spătaru

Cântatul la chitară este un stil de viață, nu doar o artă pe care o înveți. Punând tot timpul plăcerea de a cânta mai presus de ideologii simpliste, o să te ajut să descoperi cel mai ușor, distractiv și eficient mod de a cânta la chitară și la ukulele. Studiez chitara de 15 ani, iar ukulele de 6 ani. Laureat a peste 30 de concursuri naționale și internaționale, pot spune cu siguranță că ambele variante sunt o alegere perfectă pentru un viitor artist. Vom studia și vom trece printr-o varietate de stiluri, de la rock până la muzică clasică, de la flamenco până la jazz. Vom afla împreună care este stilul perfect pentru tine. Metoda mea a dat roade pentru zeci de elevi, obținând premii și cântând pe scene mari. Te aștept să scriem împreună o poveste demnă de un mare artist.

Alexandra Preser

Alexandra Preser

Am început sa cânt la vârsta de 7 ani, doar din pasiune, neștiind că muzica va fi viitorul meu. Am studiat naiul la Colegiul Național de Arta “George Apostu“ din Bacău și simultan am urmat cursuri de canto. Nu m-am imaginat făcând altceva și de aceea am ales să mă perfecționez continuând acest drum la Universitatea Națională de Muzică din București. Întotdeauna am cântat cu drag muzica noastră românească, am purtat cu mândrie portul popular și consider că niciodată nu voi putea renunța la această carieră.

Cei peste 14 ani de studiu, numeroasele concursuri și apariții TV m-au ajutat să îmi dezvolt armonios calitățile, reuşind astfel să îmbin cariera de solist vocal cu cea de instrumentist. Perseverența, ambiția, devotamentul şi dragostea pentru artă m-au făcut să iubesc cu adevărat ceea ce fac.

Alexandra

Alexandra

Am început studiul pianului în urmă cu mai bine de 13 ani. În același timp, am studiat canto cu profesori de specialitate. Apoi, drumul meu s-a intersectat cu cel al Corului Meloritm, descoperind activitatea corală unde m-am regăsit complet. De mai bine de 12 ani sunt parte a echipei Meloritm, iar de 3 ani colaborez și cu Cor cu Dor. Am călătorit cu cele două coruri în țări precum Portugalia, Rusia, Italia sau China, fiind invitați să cântăm la numeroase evenimente sau în cadrul concertelor susținute de Corul Național de Cameră ,,Madrigal-Marin Constantin”. Așa am descoperit și pasiunea pentru dirijat, meserie pe care am început să o îndrăgesc și să o aprofundez. Pentru mine, o zi de școală se termină la 7-8 seara, dar la final plec bucuroasă pentru că cei cu care am lucrat în ziua respectivă au plecat acasă motivați și dornici să meargă până la capăt pentru visul lor.

Emoție

Misiunea Școlii de Muzică Sonore este aceea de a îi ajuta pe cursanți să înțeleagă și să simtă muzica. Aplicând metodele de predare potrivite putem să transformăm talentul cursantului într-un element făuritor de emoții, de cea mai înaltă intensitate. Muzica înseamnă emoție, deconectare, încântare, armonie, libertate.

Magie

Muzica este magie; ea ne oferă o stare de bine, facilitează exprimarea emoțiilor, modelează starea de spirit, sporește creativitatea și productivitatea. Alchimia Sonore are la baza transformarea imaginației în muzică. Noi credem că fiecare om poate da voce sentimentelor sale prin muzică. Aici vei descoperi magia din tine.

Provocare

Sonore oferă o experiență artistică completă pentru toate vârstele. În momentul în care ai ales Sonore, ai ales sa faci parte dintr-o comunitate unită de artiști care te va dezvolta și provoca muzical, la fiecare întâlnire. Sonore rezolvă teama muzicianului începător și îl ține departe de preconcepții ca ”nu am talent”, ”nu am voce”, ”sunt prea batrân”, ”sunt prea tânăr”, ”nu este de mine”.

Oameni

Profesorii noștri sunt oameni tineri, plini de energie, cu experiență și studii aprofundate, care sunt pasionați de ceea ce fac și te vor îndruma pas cu pas pe drumul evoluției tale muzicale. La Sonore vei descoperi tainele muzicii într-o atmosferă prietenoasă, vei învăța să lucrezi în echipă și să ai curajul să te afirmi.

Fă primul pas spre muzică

Școala de Muzica Sonore se bucură de o atmosferă plină de energie și voie bună. Profesorii noștri, cu experiență acumulată peste hotare, sunt gata să te ajute să evadezi din cotidian și să te lași purtat pe aripile muzicii. Facem totul cu pasiune, pentru că numai așa putem ajunge la performanță.

Descoperă Pachetele!