fbpx

Dezvoltare Muzicală Completă

Devino artist cu Sonore We.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Cursuri de canto

Cine îți sunt idolii? Adele, Beyonce, Aretha Franklin, Cher, Etta James?

Îți dorești o voce curată și puternică care să te ajute să interpretezi piesele artiștilor preferați fără nicio teamă? Vino la noi și îți vom îndruma pașii în direcția dorită.

Îți vom fi alături de la primul sunet, te vom iniția în arta cântului și vei afla totul despre respirația corectă, intonație, dicție, prezență scenică și despre cum poți dezvolta o atitudine demnă de un adevărat artist.

Cursuri de chitară clasică și electrică

Ți-ai dori să fii chitarist în propria trupă? Sau… îți imaginezi adesea că ești pe marile scene ale lumii și că susții un concert solo în fața a 100.000 de oameni?

Pare un vis, dar și visele pot deveni realitate. Chiar dacă ești începător și nu ai mai ținut niciodată o chitară în brațe sau ești deja cunoscător al instrumentului, însă ai nevoie de ajutor pentru a evolua, te așteptăm în familia Sonore We unde vei putea să te dezvolți, îndrumat fiind de cei mai prietenoși profesori.

Nu mai sta pe gânduri. Acesta este momentul!

Cursuri de pian

Elegant și melodios, pianul este unul dintre cele mai îndrăgite instrumente muzicale din lume.

Este și unul dintre cele mai dificile instrumente, dar cu îndrumarea potrivită vei ajunge să îl stăpânești. Vino și tu la cursurile de pian, eliberează-ți mintea de griji și învață ceva nou pentru tine.

Cu fiecare lecție în parte îți vei spori capacitatea de concentrare, vei avea un sentiment de împlinire, iar mintea ta va deveni mai ageră și mai deschisă către nou.

Cursuri de ukulele

Ukulele este un instrument inventat în secolul al XIX-lea în Hawaii. Instrumentul este o adaptare a cavaquinho-ului, răspândit de imigranții portughezi în insulele Hawaii, Tahiti și insula Paștelui.

Micul instrument a arătat de nenumărate ori că în mâinile potrivite poate avea un sunet ,,mare”. De ce să alegi Ukulele?

Pentru că este un instrument cu o sonoritate aparte, este ușor de transportat, ușor de învățat, iar după cursurile individuale susținute de profesorii noștri, acest instrument va deveni prietenul tău cel mai bun, gata să te ajute să te exprimi oriunde și oricând.

Cursuri drumming

Ești gata să-ți descoperi ritmul interior și să faci parte dintr-o comunitate vibrantă de muzicieni pasionați?

Sonore este locul unde călătoria ta muzicală atinge noi culmi. Înscrie-te acum pentru a începe aventura drumming-ului.

Muzică pentru Toți!

La Sonore We sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Sonore We îți demonstrează că poți fi muzician!

Pentru noi, muzica înseamnă emoție, libertate, armonie, exprimare, viață și inovație. La  Sonore We, vei face parte dintr-o comunitate unită de artişti care te va dezvolta şi provoca muzical, la fiecare întâlnire. Aici oferim o experienţă artistică completă pentru toate vârstele. Sonore rezolvă teama muzicianului începător şi îl ţine departe de preconcepţii: „nu am talent”, „nu am voce”, „sunt prea bătrân”, „sunt prea tânăr”, „nu este de mine”.