fbpx

Dezvoltare Muzicală Completă

Devino artist cu Sonore.

Predare Personalizată

Experiență Internațională

Pasiune Muzicală

Corul Sonore

Cel mai important lucru pe care îl învățăm la cor este munca în echipă. Aici se formează încrederea de sine, încredereaa în colegi și prieteniile adevărate.

Dezvoltarea urechii muzicale se face rapid atunci când cântăm într-un grup, pentru că lucrăm la intonația omogenă.

Atunci când cântăm în cor, emoțiile sunt în totalitate constructive. Sedinta de cor dureaza 50 min.

Cursuri de canto

Vocea este instrumentul pe care îl ai mereu la tine, iar noi te vom învăța să îl folosești.

Suntem deosebit de atenți la abilitățile fiecărui cursant, fie el adult sau copil, de aceea cursurile sunt individuale și personalizate.

Aici înveți despre respirație, intonație, dicție, prezență scenică și mișcare. Pe scurt, exprimare în cea mai pură formă.

Cursuri de ukulele

Original din Portugalia, micul instrument a arătat de nenumărate ori că în mâinile potrivite, poate avea un sunet “mare”.

Cursul individual de ukulele dezvăluie noțiunile elementare despre armonie într-o manieră extrem de accesibilă.

Odată înțeles, acest instrument va deveni companionul tău preferat, gata să te ajute să te exprimi oriunde, oricând.

Cursuri de chitară clasică și electrică

Te pasionează chitara și nu știi de unde sa începi? Visul tău este să își întemeiezi propria trupă sau, de ce nu, sa susții concerte solo pe cele mai mari scene?

Chiar dacă esti începător sau deja inițiat în tainele chitarei, Sonore te poate ajuta sa evoluezi în direcția visurilor tale.

Profesorii școlii vor avea grija să personalizeze fiecare lecție și să te facă să te simți cât mai confortabil.

Descoperă-te și dezvoltă-ți creativitatea prin muzică, îmbunătățește-ți memoria și încrederea în sine. Te așteptăm la lecțiile de chitară!

Cursuri de pian

Niciun instrument nu îți dezvăluie subtilitățile muzicii la fel de clar ca pianul. Este, fără urmă de îndoială, cel mai bun profesor, pentru că tot ce trebuie să știi este întotdeauna la un deget distanță.

Cursurile de pian sunt individuale și personalizate în funcție de vârsta și pregătirea muzicală a cursantului.

Aici vei învăța să iubești armonia, melodia și ritmul. Vom alege împreună repertoriul, în funcție de stilul pe care îți dorești să îl abordezi.

Cursuri educație muzicală

Muzica spune o poveste. Nu în cuvinte, ci cu emoții transpuse în sunete. Dar ca să ajungi să fii complet liber în exprimarea emoțiilor trebuie să cunoști, înainte de toate, teoria muzicală, pe care, la Sonore, o vei învăța rapid și ușor. Teoria muzicală reprezintă un set de îndrumări de care ai nevoie ca să poți aprofunda universul sonor. Vom învăța despre limbajul muzical, despre ceea ce presupune ritmul, armonia, forma și structura unei piese muzicale. Împreună vom studia stilurile și genurile muzicale și te vom ajuta să înțelegi muzica în toate formele ei. Totodata, te vei familiariza cu istoria muzicii și vom asculta împreuna cele mai cunoscute piese din toate timpurile.

Cursuri online

Uneori suntem în criză de timp sau anumite situații nu ne permit să ne deplasăm pentru a învăța.

Pentru a vă ajuta școala de muzică Sonore a creat cursurile online individuale și personalizate de muzică în funcție de vârsta și pregătirea muzicală a cursantului.

Acum ai oportunitatea să înveți rapid și la fel de bine direct de acasă!

Muzică pentru Toți!

La Sonore sunt așteptați toți copiii și adulții care iubesc muzica și își doresc să cânte.

N

Începatori

N

Amatori

N

Profesioniști

Sonore îți demonstrează că poți fi muzician!

Pentru noi, muzica înseamnă emoție, libertate, armonie, exprimare, viață și inovație. La  Sonore, vei face parte dintr-o comunitate unită de artişti care te va dezvolta şi provoca muzical, la fiecare întâlnire. Aici oferim o experienţă artistică completă pentru toate vârstele. Sonore rezolvă teama muzicianului începător şi îl ţine departe de preconcepţii: „nu am talent”, „nu am voce”, „sunt prea bătrân”, „sunt prea tânăr”, „nu este de mine”.